Yoğurtlu kebap

KızılÖtesi

Aktif Üye
Üye
Yoğurtlu kebap
1 KG KOYUN KUŞBAŞI ET

2 ADET SOĞAN

3 DOMATES

4 ÇORBA KAŞIĞI YAĞ

3 PİDE

500 GR YOĞURT

TUZ VE KARABİBER



YAPILIŞI

SOĞAN RENDELENİR SUYU ALINIP ETE İLAVE EDİLİR. BİRKAÇ SAAT VEYA BİR GECE BEKLETİLİR. 2 KAŞIK YAĞ İLE ET KAVRULUR. RENDELENMİŞ DOMATES KONUR VE BİRKAÇ KERE KARIŞTIRILIR. SUYU KONUR ETLER YUMUŞAYINCAYA KADAR PİŞİRİLİR. PİDELER ISITILIP KÜÇÜK KÜÇÜK KESİLİR. TABAĞA YERLEŞTİRİLİP ERİMİŞ YAĞ GEZDİRİLİR. PİDELERİN ÜZERİNE ÇATALLA ÇIRPILMIŞ YOĞURTVE SONRA PİŞİRİLEN ET KONUR.

deryaBaykal.com

 
Geri
Üst