Yumurtlama döneminde Boşalma olmadan hamile kalınırmı ?

Erkek arkadaşım peçeteye boşaldı ve daha sonra ıslak mendille temizlendi bi kaç dk sonra organlar sadece birbirine değdi böyle bi durumda hamilelik söz konusu olabilir mi
 
Hamilelik söz konusu olamaz merak etmeyin organların sadece birbiri ile değmesi ile hamile kalınmaz
 
Nişanlımla sürtünmeli ilişki yaşadık zevk suyu vajina bölgeme geldi çok ıslandğımı hissettim boşalma olmadı ilişkiden 11 gün sonra adet oldum yinede korkuyorum sizce hamilemiyim
 
Öncelikle zevk suyuyla gebe kalma olasılığının düşük ama imkansız olmadığını belirtelim. Verdiğiniz bilgilere göre şüpheli ilişki sonrası mensiniz gerçekleşmiş bu durum da gebe olmadığınızı söyleyebiliriz.
 
Merhaba lütfen yardım edin nişanlımla suda iliskiye girdik vajina icine bosaldı hamile kalma riskim nedir lütfen acil
 
Havuz , küvet , deniz gibi yerlerde ; Vajina içine boşalma olduysa gebe kalma olasılığı vardır. Sperm doğrudan vajinaya girdiği için dölleme yeteneğiniz kaybetmez. Adetiniz de gecikme olursa test yaparsınız.
 
Merhaba erkek arkadaşım peçeteye boşaldı ama sonra ıslak mendille temizledi bi kaç dk sonra tekrar yakınlaşma oldu ve organlarımız yakın temas oldu bu durumda hamilelik söz konusu olabilir mi? Hiç bi şekilde üzerine veya yakına boşalma olmadı ama yinede kalmış olabilir mi Yada zevk suyu geldiyse o an mümkün mü hamilelik adet zamanım 1 hafta öne geldi bi kaç aydır sadece tarih değişti ama adet görüyorum bazen adet görüp hamile olduğunu anlamayanlar oluyor diye haberler oluyor ya korkuyorum :( :(
 
Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama korumasızdık biraz yaptıktan sonra çıkardık ve dışarda devam ettik şuan mide bulantısı var ve ben miden bulanıyor mu dediğimde mide bulantısı oluşuyor psikolojik mi sizce ?
 
İyi günler bir şey sormak istiyorum kız arkadaşımla ilişkiye girdik fakat zevk suyu ve normal boşaldıktan sonra ilişkiye girdik hiç sıvı yoktu ve ilişkide bende oda hiç boşalmadık hamile kalınır mı?
 
İyi günler bir şey sormak istiyorum kız arkadaşımla ilişkiye girdik fakat zevk suyu ve normal boşaldıktan sonra ilişkiye girdik hiç sıvı yoktu ve ilişkide bende oda hiç boşalmadık hamile kalınır mı?

Normal boşaldıktan sonra ilişkiye girdiniz ama sperm denilen şey gözle görünmeyecek kadar küçük ve penisinizde öyle ya da böyle kalmıştır. dolayısı ile hamilelik riski var tedbiren lütfen ertesi gün hapı kullanınız.
 
Geri
Üst