Yumurtlama döneminde Boşalma olmadan hamile kalınırmı ?

Sevgilimle ilişkiye girdik korunmadık fakat içieri boşalma olmadı karın bölgesine oldu aradan 24 saat geçti doğum kontrol hapı kullanıldı hamile kalınır mı ?
 
Doğum kontrol hapı gelişi güzel kullanılmaz. Düzenli olarak alındığı zaman etkili olur. Korunmasız her ilişki gebe kalma açısından risktir.Ejakülasyon olmasa dahi zevk suyuyla düşük ihtimalde olsa gebe kalma riski vardır. Beklediğiniz döneminizde gecikme olursa test yapınız.
 
Sevgilimle surtunme yoluyla beraber olduk, prezervativ kulandik,sevgilim ustumdeyken prezervativin yukariya dogru siyrildigini gordum,nerdeyce uca kadar gitmisti,bosalma olmadi, ama zevk suyu vardi prezervativte, acaba prezervativin siyrildigi bolgede zevk suyu kalip, sevgilimin cinsel organina degip, hamile kalma durumu ne kadardir?
 
Merhabalar erkek arkadaşımla seviştik bosalması geldigi sırada kendini çekti boşaldi ve banyoda kendini temizledi.. boşladıktan bir buçuk sonra tekrar sevistik ama temas çok yakından oldu çamaşırlarımizi indirdik vajina ile penis surtulmesi yaptık zevk suyu boşalma vs hissetmedim üstelik adetimin 3. Günü Erkek arkadaşımda bosalma zevk suyu gelmediğine çok emin sizce hamile kalma durumum var mı? ???
 
Arkadaslar merhaba. Kiz arkadasimla sevisme esnasinda cinsel organimi onun vajinasinin icine hafif girdirdim ama cok az. Sonra bosalacagimi anlayinca hemen geri cekip disari bosaldim. Hamilelik riski olusur mu ?
 
Korunmasız her cinsi münasebet gebe kalma açısından risk oluşturur. Tam bir birleşme olmasa da ejakülasyon gerçekleşmese de zevk suyuyla gebe kalmak mümkün. İhtimal düşükte olsa imkansız değildir. Partnerinizin mensinde gecikme olursa tedbiren gebelik testi yapsın.
 
27 yasindayim sevgilimle 1 ay once birlikte oldum hic bir sekilde ice bosalma olmadi ama adetim 16 gun gecti kac kere test yaptim negatif cikti neden olabilir hamile olabilir miyim?
 
Adet gecikmesi sadece gebelik kaynaklı değildir, bir çok koşul adet gecikmesine katkıda bulunabilir. Bir kadın doğum uzmanına görünerek adet gecikmenizin nedenini öğrenebilirsiniz.
 
Geri
Üst