Yumurtlama döneminde Boşalma olmadan hamile kalınırmı ?

Merhabalar, yaklaşık 2 hafta önce sevgilimle sürtünme ile birliktelik yaşadık. Benim üzerimde iç çamaşırı vardı onda bir şey yoktu. Kovboy pozisyonundaydım. Hiçbir şekilde üzerime boşalma olmadı eminim. Fakat zevk suyunun gelip gelmediğinden emin değilim ama bir ıslaklık hissetmedim yardımcı olur musun çok korkuyorum uykularım kaçtı resmen :( reglime 1 hafta kaldı
 
Zevk suyuyla gebe kalma olsalığı son derece düşüktür gebe olduğunuzu sanmıyorum. Fakat adetinizde gecikme olursa tedbiren gebelik testi yapın.
 
1 dk bile sürmeyen bir cinsel organların değmesi olayi yaşadım. Korkudan gidip hemen ertesi gün hapi aldim ve yarım saat icinde içtim hamile kalır mıyım?
 
1 dk bile sürmeyen bir cinsel organların değmesi olayi yaşadım. Korkudan gidip hemen ertesi gün hapi aldim ve yarım saat icinde içtim hamile kalır mıyım?

Verdiğiniz bilgilere göre gebe kalma ihtimaliniz yoktur..Fakat ilişkinin süresi ne olursa olsun ejakülasyon olmadan zevk suyuyla gebe kalma ihtimali vardır. Olasılık düşükte olsa imkansız değildir.
 
Merhaba ben 2 hafta once erkek arkadasimla yakınlastım. Toplamda 3 kez bosalma oldu ama her seferinde banyo yaptı sabunla yikadigini falan soyledi. Aralarinda yarim saat sure vardi. Ilk ikisinde uzerime bosalmadi bir temas da olmadi ama sonuncusunda bosalmadan once cinsel organlarımızda temas oldu. Bosaldiginda temas halinde degildik. Hamile kalabilir miyim boyle bir durumda? (Reglim duzensiz oldugundan gecikmesi normal bazen 2 ayda bir oluyorum)
 
Temas halind e iliskiye girdik bosalma oldu fakat dusukte olsa bi olma ihtimali var peki 2 hafta sonra reglisi olmasi gerekiyor fakat sadece 1 gun oluyor ve gogusleri sis bunun hamilelik belirtisi olma ihtimali varmi
 
Geri
Üst