Yumurtlama günü nasıl anlaşılır belirtileri nelerdir

Eylülün 10 unda adet oldum,14 ünde bitti.bittiği gün spiralimi çıkarttırdım.15 inde ise bebek çalışmasına başladık.3 gün sonra yumurtlama günüm ben ne zaman test yapmalıyım?.
 
selam kizlar bana akil verirmisiniz lutfen ben 35 gunde bi adet oluyorum yumurtlma gunum ne zmana denk geliyor ? ne zaman iliski yasarsam hamile kala bilirim ? nolur cevap verin adetim bitdi ve bebek istiyoruz :oops:
 
Merhaba kızlar, bende artık Allahtan çocuk isteyenlerdenim ve inşallah tüm isteyenlere nasip eder. bu zamana kadar hiç kendimi takip etmemiştim. adetim biter bitmez çalışmaya başladık. 1 gün ara ile. neyse ovulasyon testi aldım p... marka. sürekli çift çizgi fakat renkleri ikisinin aynı koyulukta değil. baktım olacak gibi değil. :oops:10 gün yaptım testi adet biter bitmez hep aynı. son adet bitiminden 15 gün e kadar sürekli 2 gnde bir çalışma yaptık. kendimi dinledim 14,15,16 günler sağ kasıkta bir ağrı hemen vurup geçiyor. arada bir ince ağrı .

akıntı 14 gün yumurta akı gibi gerçekten wc sonrasında da takip ettim kimi zaman . 15,16 gün su gibi akıntıya dönüştü. yumurtlama belirtileri bunlar diyip çalışmaya devam. 15 20 dk yataktan kalkmadım. bacaklarımı kaldırdım. hemen yıkanmadım. bu arada bende başka hiç bir belirti yok göğüs ağrısı ateş gibi. inşallah tutar. çevremde kim varsa adet biter bitmez çalışın diyor. yumurtlama gününü yakalamak için. inşallah hepimizin olurda mutluluğumuzu burda paylaşırız :dance:
 
Arkadaslar cocuk yapmayi düşünüyosaniz size net bilgiler vercem simdi beni iyi dinleyin önce bazal vucut isisi veya dijital termometre alin ve hergun vucut isinizi ölcün 04 üzeri cikarsa bu 24 saat iclerinde yumurtlama islemi gerceklesecek demektir bu isin profesyonel yolu yumurtlama islemini gelen akintinizdan da anlayabilirsiniz yapiskan beyaz veya beyaz kaygan bi akintiniz varsa yumurta islemi olmus demektir ve bigun sonrasi progesteron vajinal tablet 100 gr lik gunde 2 kez kullanin ve kullaninca 5 saat kalkmayin ve bol bol dua edin isallah sonuc pozitif olcak bu arada doktoro gitmek isterseniz progesteron hormon testi isteyin kan aliyolar sadece emin olun ve bu vajinal tablet hamileliktede kullaniliyo cocugun dusmesini engelliyo korkmayin
 
Ya bende isstiyorum bi bebek ama olmuyo her ay yumurtlama gunue dnk gtryorum yine bisi yok doktora da gitmeye korkuyorum allah korusun kötü bisi der diye sizce ne yapmalıyım
 
Geri
Üst