Yumurtlama günü nasıl anlaşılır belirtileri nelerdir

Gebelik planı öncesi jinekolojik muayeneden geçin..Gebeliğe engel durum ancak bu şekilde saptanabilir..
 
Arkadaşlar merhaba biri bama yumurtlama günümü söylesin 19 haziran 6 gün sürdü sonra kimyasal gebelik yaşadım 29 temmuz diğer adet günüm oda 6 gün sürdü sonra 1 eylülde tekrar adet oldum 6 eylülde sona erdi şimdi yumurtlama günümü bilemiyorum bebiş istiyoruz eşimle ne zamandır acaba yardım edermisimisiniz bana
 
Çok teşekkür eeediyorum beyzacım ben seni beğenerek takip ediyorum bıkmadan usanmadan insanlara yorum yetiştiriyorsun vallahi helal olsun. Senin sayende artık bende bazı şeyeri biliyorum boş değilim şimdi bebek zamanıdır çiuvvvvvvvv :))))
 
Rica ederim yorumunuz için teşekkür ederim varolun. Sitemizde üyemiz olarak görmek isterim sizi :) Allah en kısa zaman da size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Sevgiler..
 
Yumurtlama günleri değişiyor.Mesela bende 28 günde bi oluyorum.Yumurtlama günüm her ay 11. yada 12 .gün oluyor.Düzenli olarak her ay Ovulation testi kullanarak bu kanaate vardım. .
 
Zaten en sağlamı yumurtlama testleri kullanmak. Onun dışında hesaplayıcılar tahmini tarih veriyor. Yumurtlama testleri yumurtlamanın olup olmadığını en doğru şekilde gösteriyor. Bende tükürükten olan yumurtlama testini kullandım ona göre ilişkiye girdim.Şimdi çok şükür hamileyim :)
 
Aslında yumurtlama gününü belirlemek çok kolay.İki adetin ortasında gerçekleşiyor.Tabi adetleriniz düzenliyse takip etmek pratik oluyor.Yumurtlama döneminde vajinal akıntı artıyor sürekli ıslaklık hissediyorsunuz. Ardından kasıklarda tatlı tatlı batmalar ve bel ağrısı oluyor. Gögüsler daha hassaslaşıyor ve libidoda artış oluyor. Bunları takip ederseniz ovülasyon gününü gayet rahat belirleyebilirsiniz.
 
Kizlar selam...
Benim edindiğim bir Çok bilgi oldu ve bunları sizinle de paylaşmak istiyorum umarım herkese yardımcı olur...
1.si adet döngüleri 28 günde bir olan bayanlarda normalde evet 14. Gün yumurtlama meydana gelmesi gerek mantıken ve tıbben... fakat erken yumurtlama denen bir şeyde var yani 11. Gün 10. Gün (adet başlangıç tarihinden itibaren) de yumurtlama oluşabilir... ve yumurtlama gerçekleştikten sonra 12 ile 24 saat ömrü var sperm ile karşılaşmak için spermler ise 72 saat 3 gün boyunca vücutta kalabiliyor. O nedenle yumurtlama gununden 2 ya da 3 gun oncesi iliskiye baslamak en garantili yol çocuk sahibi olmak isteyen herkes bir kez de şu methodu denesin adet bittikten 3 gün sonra iliskiye girmeye baslayin. yaklaşık 1 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye girin hergun değil arada bir gün bırakmak sperm kalitesini arttırıyor bir de sabah ilişkiye girmek sperm kalitesi acısından daha çok tavsiye ediliyor ve ilişki sonrası yarim saat ayağa kalkmayın sirt ustu dizler kendinize cekik vaziyette yatin 1 saat boyunca vajinati suyla temas ettirmemek gerek. Ben bu yöntemle ilk denemeyle hamile kalmistim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
 
adetimin 14. günündeyim ip gibi uzayan akıntım var ve çok geliyor yumurtlama günündemiyim sizce
 
Geri
Üst