Yumurtlama kanaması nasıl oluyor ?

yumurtlama günüm 11ydi 4 ped kirletecek kadar oldu şimdide kasık ağrım var ve ogünden lekelenme yaşıyorum ne zaman test yapsam çıkar adetimde gecti ?
 
Merhaba, yumurtlama kanaması bahsettiğiniz şekilde yoğun olmaz. Sizde bir problem olduğunu düşünüyorum. Gebelik testi yapmak yerine bir kadın doğum uzmanına görünüp muayene olun.
 
slm adetime 11 gün var 6 gün önce bir damla kan geldi durdu bugünde peçeteye silinince oldu kasıklarım çok ağrıyor hamile olabilirmiyim?
 
Durumunuzun gebelikle alakası yok. Zira adetinize 11 gün var . Gördüğünüz lekelenme yumurtlamaya bağlı olabilir. Gebe olup olmadığınızı ancak test yaparak öğrenebilirsiniz. Bu arada sorunun üzerin den bayağı bir zaman geçmiş son durumunuz nedir ? Mensiniz gerçekleşti mi ?
 
Merhba yumurtlama günün de eşimle birlikte oldum ve hafif pembem si kanamam oldu sebebi nedir?
 
ayın 19 yumurtlama günümdü test yaptım emin oldum 20 si leke geldi bir damla bir daha lekelenme olmadı şimdi kesin yumurtlamışımdır öyle değilmi bir de ne zaman gebelik testi yapayım
 
Merhaba, ovulasyon kiti kullanmışsınız yumurtladığınızı test sonucu ile öğrenmişsiniz. Lekelenme muhtemelen yumurtlama kaynaklı. Beklenen mensinizde en az 3 günlük gecikme olursa test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
yumurtlama günümü takvimle izliyorum dün hafif lekelenme geldi ama 1 damla tuvalletyken peçeteye bulaştı yumurtlama kanamasımı bu hesaplamama göre 2 gün sonra yumurtlamam olacak
 
Yumurtlama tarihini kesin belirlemek zordur. Belirlediğiniz tarihlerin dışında gerçekleşebilir. Muhtemelen lekelenmeniz yumurtlama kaynaklı. Lekelenme devam ederse başka bir tıbbi soruna işaret edebilir
 
Slm ben 4 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım.. kürtajda sonra korundum 3 adetim yoğun oldu ama bu ay lekeknmeler şeklinde oldu bir hafta sonunda tekrar lekeknmeler başladı soğan kürü yapıyorum onunda etkisi olmuş olabilir mi .. için hiç rahat değil..
 
Geri
Üst