Yüz Güzelliği İçin Erkek Spermi Kullanıyorlar

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Yüz Güzelliği İçin Erkek Spermi Kullanıyorlar
Erkek spermi güzellik kremi Erkek sperminin cilde faydaları hakkında

Şimdi arkadaşlarım yüzünüzün güzelliği için erkek spermi kullanır mısınız bilmiyorum ama bilimsel olarak spermlerin içinde kalsiyumlar çinkolar c vitaminleri ve hale hazırdaki bilim ile daha neler olduğu bilinmeyen bir sürü bileşenler mevcut.

Bazı kremlerin içnide yazıldığına çizildiğine göre de insan spermleri kullanıyorlar. Amaçları aslında cildi güzelleştirmeye yardımcı birşeyler üretmek. Bu dünya sağlık örgütü who da yaptığı araştırmada bunu zaten ortaya koyuyor. Kadınlar da bunu yapıyor ki aralarında konuşuyorlar ve güzel geldiğini söylüyorlar ha ben bilmiyorum kullanmadım ama belki kullananlarınız vardır. Hem satın alınan kremlerin içinde var mı yok mu bunu bile bilemiyoruz.

Hatta yapılan araştırmada bazı kadınların sağlıkla ilgili bir adım öteye gittiği, ananas ile spermi karıştırarak ( kötü kokusundan dolayı ) yüzlerine hiç başka bir karışım koymadan uyguladıkları yazılan çizilenler arasında. Erkeklerin spermlerinin kokmasının nedeni de yenilen baharatlı yiyecekler le tüketilen biberle vs daha da değişiyormuş bilginiz olsun.

Ha kullanır mısınız bilemiyorum ama bilim bunu söylüyor bilim herşeydir kullanın :D:D

erkek spermi güzellik kremi.jpg


Güzellik, güzel olma, beton gibi mermer gibi bir cilde sahip olmak için bi bblogger vardı Tracy Kisss bu gerçekten de acayip bişeye imza atmıştı hatta haberlerde de çıkmıştı kendileri bundaaan tam zamanı 2015 yılıydı ama tarihini hatırlamıyorum. Neyse bu kendine takipçi çekmek için midir yüksa güzelleşmek için midir anlaşılamayan uygulamayı her gün yaptığını doğal ve sağlıklı olduğunu hatta uygulamayı sürdükten son ra da 20 dakika beklediğini söyleyen Tracy kızımız güzel mi siz karar verin.

Yahu bir de Terkos gölümüdür nedir her gün her gün spermi nası buluyor onuda tam anlayamadım. Belki çoklu kullanıcısı vardır arkadaşımızın anlayamadım. İşte uyguladığı şekilde şu siz karar verin yüzü baya güzel görünüyor sebebi bu mu başka pahallı kremler mi bilemiyorum ama kendisi inanılmaz bir takipçi kitlesine sahip olmuştu o zamanlar.

her gün yüzüne sprem sürüyor.jpg
 
Geri
Üst