Yüz yogası i̇le yüz germe botoks etkili yoga

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Yüz yogası i̇le yüz germe botoks etkili yoga
Yüz yogası ile yüz germe yüz yogası botoks etkisi yüz yogası elmacık kemikleri belirginleştirme ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

YÜZ YOGASI İLE YÜZ ŞEKİLLENDİRME


Yoga yapanlar bilirler yoga sadece bir hayat felsefesi değil aynı zamanda zinde bir vücut, sıkı hatlar, hareketli esnek kaslar ve kemikler için harika bir yöntem. Böyle olduğu için artık hanımlar yoga yapılan merkezlerde hem yoga yaparak rahatlıyorlar hem de vücutları daha zinde ve formunda kalıyor. Tüm vücuda uygulanabildiği gibi yüzünüz için de yoga çeşidi bulunuyor. Yüz yogasını bilmeyenler için bilgilendirme yapacak olursak yüz yogası değişimin öncülüğünü yapıyor. Genç kalmak, gergin ve sıkı bir yüz için yüz yogasını daha yakından tanıyalım. Yüzümüzde yer alan kaslar sayesinde mimik hareketlerini gerçekleştiririz hani bu kaslar zamanla hareketsiz ve olağan kaldığında sıkılığını kaybeder düşük mimikler ve gevşemiş bir yüz tipi ile karşı karşıya kalırız. Bu aynı zamanda yaşlanmanın ta kendisi. Ama yaşlanmayı durdurup hatta gençleşmeye başlamak sizin elinizde. Yüz yogası hem kolay hem zahmetsiz ve doğal bir işlemdir. Yani gençleşmek adına botokslara, estetisyenlere ya da o bir ton zararı olan kozmetik ürünlerine de para vermemiş olacaksınız. Yoga nedir faydaları hakkında buradan bilgi edinebilirsiniz.

yüz yogasi öncesi sonrasi.jpg


YÜZ YOGASI İLE GENÇLEŞMEK

Yüz yogası gençleştiriyor evet doğru duydunuz. Botoks etkili yüz yogası hareketlerinden bazılarını sizler için paylaşalım. Aşağıdaki görselde yüz yogası hareketlerini göreceksiniz. Hemen altında da yüz yogası ile ilgili başlangıç seviyesini anlatan bir video göreceksiniz. Hanımlar ben yogayı genel anlamda çok benimsiyorum. Yüz yogası olarak çok faydasını göreceğinize inanıyorum. Yüz yogasına başladığınız zamanlar ve uzun süreden sonra öncesinde ve sonrasında baktığınızda yüzünüzün şekil aldığını gerildiğini göz şekillerinizin elmacık kemiklerinizin nasıl güzelleşip sıkılaştığını göreceksiniz. Bundan sonra ilaçlara kozmetik ürünlerine botoks yaptırmaya son. Yüz yogası hızlı kan akışı sağlayarak yüzünüzdeki hareketsiz kalmış kaslara ve hücrelere yenilik katacak o da güzelliğinize yansıyacak.

yüz yogasi hareketleri.jpg



YÜZ YOGASI YÜZÜNÜZE GÜZELLİK KATACAK

Yüzünüzü şekilden şekile sokacak yüz yogası. Yüz yogası ile şimdiye kadar hiç yapmadığınız hareketlerle yüz kaslarınızı açıp genişleteceksiniz. Elmacık kemikleri özellikle belirginleşecek yüzünüzün kasları her zamankinden daha farklı hareket edecek. Dudak üstündeki kırışıklıklar, alındaki kırışıklıklar, sarkan yanaklar için yüz yogası size iyi gelecektir. Günde 1 saatinizi ayırarak bu hareketleri yapabilirsiniz. Zamanla yüzünüzdeki o yenilenmeyi o güzelliği herkes farkedecek. Bir hareketle dudaklarınızı dolgunlaştırın, bir hareketle kaşlarınızı kaldırın daha ilgi çekici bir görünüme kavuşun kendi botoksunuzu kendiniz yapın. Çok değil birkaç haftaya farklılıkları siz aynaya bakarken farkedeceksiniz.
 
Geri
Üst