Yüzdeki çillere ,lekelere kesin sonuç!!!1

MERHABA ARKADAŞLAR CİDDİ CİDDİ BUGÜN AKŞAM DENEDİM BU İŞİ BENİM ÇİL YANAKLARIMDA VAR SOL YANAĞIMA DENEDİM SONUCUNU SİZE YAZICAM YIL 2016 oldu ama kusura bakmayın
 
Cilt lekelerim özellikle yaz aylarında daha da belirginleşmeye başlamıştı. Aynada yüzüme baktığımda moralim bozuluyor, kendime olan güvenim gün geçtikçe daha çok artıyordu. Herkes farklı ürünler önerdikçe kafam iyice karışmıştı. Artık evde dahil güneşten kaçar olmuştum. Sürekli güneş kremimi tazelemek bende alışkanlık olmuştu. Hemen internete girerek uzun araştırmalar sonucunda LR diye bir firma ile karşılaştım.


Zaman içinde bende bir ön yargı oluştuğu için yine de çok sıcak bakmadım. Daha sonra çevremde de kullanan insanlar olduğunu fark ettim. Kataloğunu inceledim ve lekelerim için uygun olan bir seti aldım. 10 gün düzenli bir şekilde sırasına uygun olarak kullandım. Kısa sürede lekelerimde açılma oldu.
 
hadii yaa... benim de bir arkadaşımın var, söylesem mi ki, hadi kötü olursa, korkarım ben... ama gerçekten düzelme ihtimali de varr... ne yapsam acaba, söylesem mi bu fikri?? :S
Arkadaşlar benim uyguladığım bir yöntem var elma sirkesi sürüyorum yüzüme kaç yıldır hiçbir yan etkisi yok.Ama segreltmek gerekiyor kullanırken..
Ben bir çay bardağının yarsına su koyuyorum ve bir çorba kaşıgı elma sirkesi ilave edip yüzümü sürüp bayagı bir bekletiyorum.Yüzümü hiç olmadığı kadar yumuşatıyor ve yüzdeki lekelere, çillere, sivilcelere gayet iyi geliyor.
Nekadar sürede sonuç aldın?
 
Merhaba yil 2017 ama sonucuna varan varmi acaba :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben şimdi sürdüm ilk çiş deniliyor ama görünce dayanamadım sürdüm bakalım 1 hafta sonra yazarim
 
Merhaba ya bana bunu nasil kullanilacagina dair bilgi verirmisiniz?sabah ilk cis yoksa ilkini atibda ikinci?bide yapdigin gibimi surulur?
 
Kızlar gercekten tanık oldum düzeldiğine iş biraz cesarette.Şimdiki halini gördügümde yüzü bebek gibi arkadaşımın.Bende denemeyi düşünüyorum ama cesaretim yok nasıl sürücem falan gibi ama şimdide annem sürmeye başaldı yüzüne bakayım onda nasıl olacak varsa cesaretli denesin
Sürdürmediğiniz bir bu kalmıştı. Milletle dalga geçiyorsunuz heralde
 
Geri
Üst