Yüzdeki çillere ,lekelere kesin sonuç!!!1

kar_tanesi

Yeni Üye
Üye
Yüzdeki çillere ,lekelere kesin sonuç!!!1
Yüzdeki çillere ,lekelere kesin sonuç!!

lekelere kesin çözüm yüzdeki lekelerin giderilmesi çillere kesin çözüm çillere elma sirkesi yüzdeki
Arkadaşlar yeni duydugum ve sonucuna birebir şahit olduğum ciltteki çilleri falan gidermek için bir yöntemi sizlerle paylaşmak istedim.Yapması biraz güç olabilir tiksinebilirsinizde ama sonucu gerçekten mükemmel..
Yüzünüzdeki çilleri lekeleri gidermek ,bebek gibi bir yüze sahip olmak istiyorsanız her sabah yüzünüze kendi çişinizi sürün biraz bekletin ve yıkayın bunu bir ay boyunca yaptığınızda kesin sonuç elde edeceğinizi gözlerinizle görürsünüz.Bir aylık tatilim sırasında arkadaşım denedi ve şimdi yüzü bebek gibi önceki hali ise bakılmaz haldeydi.
Denemek isteyen arkadaşlar cesurum katlanırım diyorsanız işte size tavsiye
 
Son düzenleme:
hadii yaa... benim de bir arkadaşımın var, söylesem mi ki, hadi kötü olursa, korkarım ben... ama gerçekten düzelme ihtimali de varr... ne yapsam acaba, söylesem mi bu fikri?? :S
 
Kızlar gercekten tanık oldum düzeldiğine iş biraz cesarette.Şimdiki halini gördügümde yüzü bebek gibi arkadaşımın.Bende denemeyi düşünüyorum ama cesaretim yok nasıl sürücem falan gibi ama şimdide annem sürmeye başaldı yüzüne bakayım onda nasıl olacak varsa cesaretli denesin
 
Son düzenleme:
arkadaslar bende bunu daha önce duymustum gercekten ıse yarıyor
ben ce çok fazla iğrencek bişeyde yok sonuçta güzel bir cilde sahip olmak var
 
zagaya katılıyorum zaten kendi salgıladıgınız bişey :D:D bence igrenecek bişey yok annem yüzüne 1 haftadır deniyor ve belli etmeye basladı ciller yavas yavas kayboluyor.
 
Geri
Üst