Yüzdeki Tüylenme Sorunundan Nasıl Kurtulurum?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yüzdeki Tüylenme Sorunundan Nasıl Kurtulurum?
yüzdeki tüyler, yüzde tüylenme, tüylere bitkisel çözüm

Tüy sorunu bayanlar için en can sıkıcı sorunlardan biridir. Vücudun belli bölgelerin de çıkan tüyler için bayanlar farklı yöntemler uyguluyor. Ağda, lazer epilasyon, jilet bunlardan bazılarıdır.

Özellikle vücudun en hassas yerlerinden biri olan yüzde çıkan tüyler için lazer epilasyon en kalıcı kurtulma yöntemidir. Birkaç seans sürecek olan lazer epilasyon ile yüzdeki tüylerinizden kurtulabilirsiniz...

Tüy sorunu yaşayanlar için birde bitkisel yöntemimiz var. Sizlere bitkisel tüy dökme ve azaltmayı sağlayan kür hakkında bilgileri paylaşıyoruz.

yuzde tuylenme.jpg

Yüz bölgesinde, çene veya vücudun muhtelif yerlerinde husule gelen istenmeyen tüyler kadınların en ciddi sıkıntılarından birisi olmakta ve bu sorunlarına çözüm arayan kadınlar için yüz bölgesine tüylerine bitkisel çözüm önerilerinde bulunmak istedik. Yüz bölgesindeki tüyler belli belirsiz olsa da ya da tam aksine kalın ve ben buradan diyen cinsten olsa da bu sunduğumuz çözüm yöntemlerini denediğiniz zaman her iki cinsteki yüz bölgesi tüylerinden kısa sürede kurtulmamanız mümkün değil. Aynı zamanda estetik merkezlerinde de yüz bölgesi tüylerinden kurtulmanın birkaç yöntemi mevcuttur, ancak bunun için birkaç liranızı gözden çıkarmanız gerekir. İşte, yüz bölgesi tüylerine etkili çözümler.

Yüzdeki tüyler için lazer epilasyon tedavisi tercih edilebilir. Güvenli olan merkezlerde sorunsuz olarak uygulanan lazer epilasyon birkaç seans sonrasında etkisini göstermeye başlayacak ve yüzdeki tüylerin azalmasını, incelmesini sağlayacaktır. Ancak fiyatı biraz yüksek olan lazer epilasyon yöntemi herkes tarafından tercih edilmemektedir. Lazer epilasyon yönteminin yanı sıra daha ucuz ve onun kadar etkili olabilecek bitkisel yöntem de uygulanabilir.

Tüy dökücü özelliği bulunan bitkisel formülümüz şu şekilde hazırlanmaktadır:
Malzemeler: bir adet yumurta akı, mısır unu ve çay şekeridir.

Hazırlanışı: Bir kabın içerisinde sarısından ayrılmış yumurta akını ekleyin. Üzerine aynı ölçülerde mısır önü ve şeker ilave ederek iyice karıştırın. Bitkisel yüz tüylerini döken maskeyi temiz olan cildinize uygulanın ve kuruduktan sonra masaj yaparak sorun.
Yüzdeki tüyleri dökecek olan bitkisel maskemiz haftada 4 kez düzenli aralıklarla aksatılmadan uygulanmalıdır. Tüy dökücü bitkisel maske düzenli uygulandığı zaman kısa süre içerisinde etkisini göstermiş olacak ve yüzdeki tüylerde ciddi oranda azalma husule gelecektir.
 
Merhaba, bitkisel uygulama derken benim bildiğim ve güvenrek kullandığım tek bir marka var. Bioder... Yüz bölgesi için Bioder Epiten yüz ağda bantı ile tüylerimi alıp arkasından da ayda 3 gün özellikle akşamları yüz serumunu kullanıyorum. Mükemmel sonuçlara ulaşıyorum. Kesinlikle verdiğiniz paraya değiyor.
 
Geri
Üst