Yüzük (Çocuğumun) Falı

handanca

Daimi Üye
Yönetici
Yüzük (Çocuğumun) Falı
yüzük falı kaç çocuğum olacak kaç çocuğum olacak falı olacakmı
Yüzük Falı

Bu fal, inanışa göre bir insanın kaç çocuğunun olacağını, doğum sırasını ve cinsiyetlerini haber veriyor. çocukların illa doğması gerekmiyor. öyleki düşük olan bebekleridehaber veriyor. Gelelim falın bakım tarifine;

Gerekli olan iki şey vardır; bir yüzük ve ip.
yüzük falı.jpg
Öncelikle yüzüğü ipten geçiriniz ve ipin iki ucunu birleştirip tutunuz. sol elinizi kaldırınız ve ip yardımıyla yüzüğü yavaşça sol bileğinizin hizzasına getiriniz. sağ elinizle tuttuğunuz ipi sabit bir durumda bekletiniz. bir süre sonra yüzük ya daire çizmeye başlayacaktır, yada ileri geri gidip gelmeye başlayacaktır. Daire çiziyorsa ilk çocuğun erkek olacağını (veya çocuk sahibi iseniz ilk çouğunuzun erkek olduğunu) size haber verir. ileri geri gidip geliyorsa çocuğun kız olacağını (veya çocuk sahibi iseniz ilk çocuğunuzun kız olduğunu) haber verir. bir süre o şekilde salınmasını bekleyin. yalnız salınma gözle görülür bir şekilde olmalıdır. ardından sol elinizle yüzüğü tutarak durdurun. ve tekrar sol bleğinizin hizsanına durmuş vaziyette getirin. şimdi bakacağınız ikinci çocuğunuz için. aynı işlemi yine yapın. ne zamanki sıra diğerine geçtiğinde yüzük hareket etmezse fal bitmiş demektir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bende de 2 erkek 1 kız çıktı her ne kadar o kadar çok çocuk istemesemde ama ama bekleyip görücem bakalım kaç tane ve hangi cinsiyette olacaklar :)))))

olunca yazarım size de :))))
 
Fala inanma falsız kalma derler...
Ben lisedeyken bu falı yapan arkadaşlarım oldu.
Herkese ya oğlan ,ya kız dediler.
Bende yüzük sallanmadığı için senin çocuğun olmayacak dediler...
Ayy ne üzüldüm o zamaanki aklımla...
Şimdi iki çocuğum var..
O fal aklıma geldikçe gülerim..
Eğlence olsun diye deneyebilirsiniz
 
bu uygulamayı kendime ve mesela ablama yapmışımdır. Ve çevremdeki bir kaç kişiye ,,yaptıklarımda sıralamalar doğru ,,ama yukarıda yazılanın tam tersini biliyorum.. yüzük daire çizerek sallanınca kız çocuğu ileri geri sallanınca erkek çocuğu diye biliyorum..
 
Geri
Üst