Zevk suyuyla hamile kalınır mı ? Hamile isem bunu nasıl anlayabilirim işte cevaplar

nişanlımla ilişkiye girdik vajinama sürttü baya zevk suyu geldi içime kaçtı hamile kalırmıyım?
 
Selamlar,

Kısa cevap, mümkün, evet, ancak çok olası değildir. Zevk suyu spermin geçişini hazırlamak için yağlayıcı bir sıvıdır. Serbest bırakılması tamamen hormonal kontrol altındadır. Bu sıvının az miktarda sperm içerdiğini anlamak gerekir, bu nedenle teorik olarak gebeliğe neden olabilir.
Cinsel aktivite sırasında erkeklik organından salınabilen ön-boşalma sıvısıdır zevk suyu . Erkek genellikle orgazm olmadan önce serbest bırakılır ve bu da spermanın ejekülasyonuyla sonuçlanır.Zevk suyu sperm içerebilir. Ejakülat öncesi sperm içerdiğinden, kadının vajinal kanalıyla temasa girdiğinde gebelik meydana gelebilir. Olasılık düşükte olsa tedbirli olmakta fayda vardır. Gebelik düşünmeyenlerin herhangi bir korunma yöntemini tercih etmesi uygun olucaktır.
 
Sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdim adet olmadım hala zevk suyundan süpheleniyoruz boşalma falan olmadı ayaktaydık bunu yaparken ve hemen temizlendim ihtimal var mi?;
 
erkek arkadaşımla ilişkiye girdik içime boşalmadı bende hemen tuvalete gidim rahmimi yıkadım adetim 3 gündür gelmiyor hamile kalırmıyım?
 
Merhaba, cinsel yönden aktif olan çiftlere , istenmeyen gebelikten korunmaları için etkili bir yöntem tercih etmelerini tavsiye ediyoruz. Ejakülasyon olmadan da gebelik söz konusu olabilir. Zevk suyu ender olarak sperm içerebilir , buda gebeliği sağlayabilir. Gecikmeniz ya stresten yada gebelik kaynaklı . Tedbiren gebelik testi yapmanız da fayda var..
 
yılbaşında erkek arkadışla birşeyler yaşadık içime boşalmadı ama zevk suyu geldi korkuyorum hamile kalırmıyım ne zaman test yapsam çıkar??
 
Merhaba, makalemizi inceledinizmi bilmiyorum şayet incelemediyseniz dikkatlice okuyun. Zevk suyuyla gebe kalma olasılığı düşüktür fakat imkansız değildir. Ejakülasyon olmadan bile gebe kalınabilir. Beklenen adet döneminizde gecikme olursa gebelik testi yapabilirsiniz.
 
slm ilişki esnasında boşalma olmadı zevk suyu değmiş olabilir üstüne adet oldum ama şüpehliyim gebelik söz konusu olabilirmi
 
Merhaba, ejakülasyon olmasa dahi düşük ihtimalde olsa zevk suyuyla hamile kalınabilir. Bu genel yorumumuz. Sizin sorunuza gelirsek şüpheli ilişki sonrası beklenen adetiniz gerçekleşmiş bu durumda gebelik söz konusu değildir.
 
Geri
Üst