Zevk suyuyla hamile kalmak mümkünmüdür?

Uzman SühaN

Administrator
Zevk suyuyla hamile kalmak mümkünmüdür?
zevk suyu nedir, zevk suyuyla hamile kalınırmı,prostat suyuyla gebe kalınırmı,zevk suyuyla hamile kalanlar,zevk suyuyla gebe kalanlar,zevk suyuyla hamile kalma olasılığı hakkında bilgiler

hh.jpg


Erkek cinsel organının vagina içine girmeden dışarıdan sürtünme ile temas olması şeklidir.Tam bir birleşme olmadan ve penisin vagina içine girmeden gerçekleşen ilişki sırasında , dışarıya boşalacak spermin vagina ağzı ile teması sonucu ile gebelik olabilmektedir.

Cinsel birleşme sırasında çok kısa bir süre için vajina içine penisin girmesi ile gebelik oluşur mu?
Vajina ve penisin temasının bulunduğu tüm durumlarda gebe kalma riski vardır. Eğer bu temas sırasında sperm boşalması (ejekulasyon ) oluşmuş ise gebelik ihtimali yüksektir. Bu birleşme şekli de cinsel temasla bulaşan hastalıklara karşı koruma sağlamamaktadır.

Tam bir birleşme sırasında vajina içine sperm boşalmamış ise de kadının gebe kalma ihtimali var mıdır?
Bir çok erkekte sperm boşalması olmadan önce az miktarda salgı gelebilmektedir. Erkekler genellikle bu salgıyı fark etmezler. Bu salgı sperm içerebilmektedir ve içinde olabilecek az sayıda sperm dahi bir gebelik için yeterli olmaktadır. Bu şekilde gebelik daha çok dışarıya boşalma (geri çekme) yöntemini kullanan çiftlerde olmaktadır. Geri çekme yönteminin de güvenirliliğinin düşük olmasının başlıca sebebi bu sperm boşalması (ejekülasyon) öncesi gelen sıvının sperm ihtiva etmesidir. Hamile kalma riski vardır.

Eğer kadın orgazm olmaz ise gebelik de oluşmaz mı?
Maalesef çok yanlış ve yaygın bir inanış.Orgazm ile gebe kalmanın doğrudan belirleyici bir etkisi yoktur. Orgazm olmamak gebe kalma ihtimalini ne belirgin bir şekilde azaltır ne de belirgin bir şekilde arttırır. Gebe kalmak için bazen birkaç adet sperm dahi yeterli olmaktadır. Önemli olan yumurtlamanın olması ve spermin bunu dölleme yeteneğinde olmasıdır. Adette ilişki veya adetli iken ilişki olduğunda gebelik olma olasılığı hemen hemen yoktur. Fakat hijyen açısından adette ilişki veya adetli iken ilişki tavsiye edilmemktedir.
 
Sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu yumurtlama dönemimdi şeffaf uzayan bi akıntı geliyordu boşalma göbeğime oldu asla vajinama gelmedi zatem hemen kalkıp sildim ama zevk suyundan korkuyorum eğer değdiyse hamilelik riski var mıdır
 
Ejakülasyon olmasa dahi zevk suyuyla gebe kalmak mümkündür. Zevk suyu sperm içerebilir. İhtimal düşükte olsa imkansız değildir. Mensinizde gecikme olursa gebelik testi yapın..
 
Geçen ay adet dönemim bittikten sonra sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Vajinama boşalmadı ama zevk suyu temas etti. Bu ay adetim 2 gün gecikti. Kasıklarım da ağrı var göğüslerimde hassasiyet de var ama hala adet olamadım. Hamile olabilir miyim ?
 
Doğum kontrol yöntemi uygulanmadan sağlanan ilişkiler gebe kalma açısından risk oluşturur. Kanda veya idrarda gebelik testi yaptırabilir veya hekime görünerek ultrasonla muayene olabilirsiniz
 
Öncelikle merhaba . Benim size ele bulaşan olup olmadığını bilmediğim bir zevk suyundan gebe kalabilme ihtimalin var mı diye sormak istiyordum. Benim yıllar önce sekonder ameonore hastalığım vardı ve şu son birkaç aydır düzensiz adet görüyorum. Kasım ayında sevdiğim bey ile yakınlaşmamız oldu. İkimizin de üstü giyinikti. Ben hatta vajinama ped takmıştım o şekilde önce kendine yani penisine dokundu sonra eliyle önce kalçama sonra vajinama azıcık parmağını soktu ki bu birkaç saniye sürdü. Elinde zevk suyu var mıydı bilmiyorum ve bu yakınlaşma bikaç defa gerçekleşti ama bundan ötesi olmadı. Yakınlaşmadan bir ay sonra üç tane test yaptım hepsi negatif çıktı. Aklıma takılan şeylerden biri de yaklaşık dört gün süren kahverengimsi pembemsi peçeteye silince gelen akıntılar oldu. Hatta akıntıların son günü kokusu da rengi de reglmsi bi kanamam gerçekleşti. Tam regl oldum sanarken bir gün çok az sürüp bitti kanamam. Sizce yaşadığım o dört günlük akıntı regl olabilir mi?
 
Selamlar hayatım madem pedlisin giyiniksin neden parmağını sokturuyorsun vajinana anlamıyorum. Pek hamile kalabileceğini düşünmüyorum ama işin kötü tarafı şu onuda anlatayım sana. Penisi ile tepesi ile oynadı ve zevk sıvısı geldi eline hop ordan vajinana soktu ise hamile kalma ihtimalin düşük olsa bile var. Adetin geçer ise lütfen test yap hayatım.
 
Selamlar hayatım madem pedlisin giyiniksin neden parmağını sokturuyorsun vajinana anlamıyorum. Pek hamile kalabileceğini düşünmüyorum ama işin kötü tarafı şu onuda anlatayım sana. Penisi ile tepesi ile oynadı ve zevk sıvısı geldi eline hop ordan vajinana soktu ise hamile kalma ihtimalin düşük olsa bile var. Adetin geçer ise lütfen test yap hayatım.
Giyiniktim,direk değmedi vajinama penisinde zevk suyu var mıydı hatırlamıyorum ama giyiniktim vajinama direk temas etmedi önce kalçama veya kıyafetime değdi zaten bu dediğim birkaç saniye sürdü. Benim adetim düzensiz şu birkaç aydır ama yaşadığım kanama adet miydi yoksa başka birşey miydi bilmiyorum. Yarın doktora gideceğim adet olamadığımı söylesem kan testi yaparlar diye düşünüyorum.
 
Sanmıyorum hamile kalabileceğini ama git kafanı rahatlat hayatım öyle kolay değil hamilelik malesef.
 
Sanmıyorum hamile kalabileceğini ama git kafanı rahatlat hayatım öyle kolay değil hamilelik malesef.
Ben böyle kahverengili pembeli üç günlük bi akıntı yaşadım sonrasında tam regl gibi az da olsa bi kanama gerçekleşti. Sizce o bu ayki reglm olabilir mi? Yoksa başka birşey miydi.. Üstüne görmeden korkuyorum..
 
Geri
Üst