Sevgilimle erkadn iliskiye girdim zevk suyu geldi hamile kalirmiyim bosalma fln olmadi cok uzun surmdi iliskimizde
 
Iyi gunler erkek arkadasimla ters iliski yasadik bosalma olmadi ama zevk suyu gelmis olabilir surekli p....i siliyordu adetim 3 gun gecikti hamile olabilir miyim bide iceri girmeden yasadik bu iliskiyi hamilelikten korkuyorum
 
Ters ilişki ile gebelik söz konusu olmaz. Bağırsaklar üreme sistemi değil . Gecikmeniz muhtemelen stres yada başka koşullardan kaynaklanıyor. Yinede şüphenizi gidermek adına test yapınız.
 
Merhabalar ben kız arkadaşımla arkadan ilişkiye girdim ama kalçasına boşaldım az da olda ön tarafa indi ve ön bölgesinden sürekli osuruk sesi gibi ses geliyordu sizce gebemidir?
 
Merhabalar ben sevgilimle arkadan ilişkide bulundum ama kalçama boşaldı hiç bir şekilde önlem almadık sadece 2 damla falan vajinama doğru geliyordu peçeteyle sildik gebe kalma ihtimalim varmıdır birde ben o gelmeden önce zevk suyum çıkmıştı bundan dolayıda bir şeyler olabilirmi daha ilk deneyimimdi.
 
Korunmasız her ilişki gebe kalma açısından risktir vajinanıza sperm teması bulunmuş bu durumda gebelik söz konusu olabilir. Adetinizde gecikme olursa test yaparsınız.
 
Merhaba Ben 1 ta önce sevgilimle ters ilişkide bulundum bugün ise kanım geldi bu neyin belirtisidir.
 
Geri
Üst