Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Bılmıyorum canım gecen ayda salak gıbı ınandım 1 hafta içmedım 4 gun surdu atagım oldum resmen ama bıllmedıklerı kedın mı bılmıyom ama ılk 3 ay gebelıkde ılac vermıyoruz dedı bebegın beyın gelişimi oluyomuş

Tamamen sacmaliyolar, cogu dr bilmiyo bile bu hastaligi, sonra da bilmedikleri halde ahkam kesiyorlar !
Bana guvenebilirsin ! Bu konuda asla bilmeden konusmam ! Çünkü en iyi ben bilirim bu hastaligi ! 19 yasima kadar tedavi siz yasadim çünku burda teshis koyamadilar ! Ama ben sonradan arastirdim hastaligini herseyini, ve kendini bu hastaliga adamiş profesor sr lar buldum, adam lar her ay paris de conferans veriyorlar. Rdv aldim ve Ona gittim. Adamla iki saat konustuk. Adam bana, gonul rahatligi ile evlenip cocuk yapabilirsin dedi, ilacini her gün ayni saatte ayni duzenlikte aldigin surece hiç birsey den korkmana gerek yok dedi. Eger iylesmek istiyorsan, once beyninde hastaliginla barisman gerek, hasta oldugunu kabul et ve vucudunu dinle, ve Ona zarar veren seylerden kendini koru dedi.
Bende yillardir dikkat ettigim bisey vardi, dr à onuda soyledim, cola ictigim zaman yanlarimda omuzlarimda hemen o gün agrilarim olurdu sancim cogalirdi, dr terk edebulirsen terk et ve bak bakalim agrilar devam edecek mi dedi. Ben cola yi terk ettim, ve sik sik geçirdiğim sancılar azaldi ilk basta ve simdi de yok oldu. Tam on yildir kola icmiyorum. Ilacimi hic ama hiç aksatmiyorum ve nobetlerim nerdeyse yok oldu, artik ayda uç defa degil de, uç yilda iki defa nobet geciriyorum, oda uç gün bile surmuyo. cocukken cok zorluk cok aci cektim ama Simdi sukurler olsun cok iyiyim sadece yorgunluk hissinden kurtulamiyorym o kadar.
 
Bıde ben 2&2 kulanıyorum atak fazla olmuo bıde ramazanda oruç tutamıyorum sen tuta bılıyon mu bu arada gunah mı bılmıyom ama tutugum zaman 4 gun acıldegım atak gecırıyom ?
Canim ben çok kolay oruc tutuyorum, sadece son saatler Açlik hissediyorum halsizlediyorum ama hastalik yonunden hic sikinti yasamiyorum. Aaa Eskiden denk gelirdi tabii sik sik atak geçirdiğim için, hasta hasta bende oruc tutamazdim. Ama Simdi hiç atak gecirmedigim için Rahatlikla tutuyorum orucumu. Ama ilacin sayesinde atak larim azaldi benim. Bak yazmaktan yoruldum ama sana daha nasil inandirabilirim bilmiyorum canim. Ilacini düzenli sekilde ictigin takdirde ataklarin azalir. Her gün ayni saatte ve Tok karnina ic.
 
Mellek hecen ay benım esım de benı sucladı sanırım cocuk konusun da emın ol gecı bı konu esın kendını hakıl ve bende bişii yok cabasın da ayrıca suçlama konusde kafasında olan bı takım acabalarda unutma hiç bi erkek erkeklıgıme laf etırmez
 
Geri
Üst