2016 gri salon dekorasyon önerileri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2016 gri salon dekorasyon önerileri
Salon dekorasyonlarımız en sık değişime uğrayan dekorasyon modellerimiz arasında kendini göstermektedir.
Farklı görünümlü bir salon elde etmeyi arzulayanlar arasında yer alıyorsanız gri rengin ihtişamını hissedebileceğiniz siyah- beyaz karışımı bir rengin hakim olduğu salon dekorasyon model uygulaması tercih işleminde bulunmaya özen göstermelisiniz. Gri renkli odalarda içim sıkılır diyenler için farklı renklerle kombin yaparak canlı görünümlü salonlar nasıl edinilir resim görsellerimde yer verdim.


Gri bir köşe koltuk takımı ya da salon takımı aldıysanız parlak ve sıcak canlı renklerin hakim olduğu kırlentlerle ortama ayrı bir soluk katma fırsatını yakalayabilirsiniz. Ya da canlı renkli perde ve halılarla tam bir kombinasyon oluşturup gri ile beraber yakışan renklerin kullanımını gerçekleştirme tercihini gerçekleştirmiş olabilirsiniz.
en-güzel-gri-duvar-boyası-küçük-salon-dekorasyon-2016.jpg



Gri renkli salon dekorasyon fikirlerinden örnek vermek gerekirse odayı fazla boğmayacak ve odadaki güneş ışığının giriş biçimine göre koyuluğuna karar verdiğiniz gri renkli boya tercihleri ile oda görünümlerinizde estetik bir dokunuş yakalama fırsatı edinebilirsiniz. Salonumda beyaz renge veda edip griyi kullanmaya karar verdim diyenler harika gri renkli salon görünümleri için bir an önce harekete geçmeye ne dersiniz?

GRİ SALON DEKORASYONU ÖNERİLERİ RESİM GALERİSİ
 
Geri
Üst