alman mutfağı
alman mutfağı alman usulü salatalık turşusu mutfağı hakkında bilgi almanya yemekleri hakkında bilgi usulü turşu
Alman Salatası
Gerekli Malzemeler :
60 gr elma, 55 gr patates, 40 gr salatalık turşusu, 15 gr zeytin yağı, 12 gr soğan, 60 gr pancar, 15 gr sirke, 4 gr maydanoz, 2 gr tuz
Hazırlanışı:
Patates ve pancarı kabuklu halde sıcak fırında közleyin. Sonra onları fırından çıkarıp kabuklarını temizleyin, küp şeklinde doğrayıp küçük kesilmiş salatalık turşusu ile karıştırın. Doğranmış soğanı da ilave edin. Daha sonra elmayı ufak dilimler halinde kesip ekleyin ve maydanozu temizleyip doğrayıp ilave edin. Hepsini iyice karıştırın. Tuz, zeytin yağı ve sirke ilave edin. Salatanız servise hazırdır.
Alman Salatası
60 gr elma, 55 gr patates, 40 gr salatalık turşusu, 15 gr zeytin yağı, 12 gr soğan, 60 gr pancar, 15 gr sirke, 4 gr maydanoz, 2 gr tuz
Hazırlanışı:
Patates ve pancarı kabuklu halde sıcak fırında közleyin. Sonra onları fırından çıkarıp kabuklarını temizleyin, küp şeklinde doğrayıp küçük kesilmiş salatalık turşusu ile karıştırın. Doğranmış soğanı da ilave edin. Daha sonra elmayı ufak dilimler halinde kesip ekleyin ve maydanozu temizleyip doğrayıp ilave edin. Hepsini iyice karıştırın. Tuz, zeytin yağı ve sirke ilave edin. Salatanız servise hazırdır.