FSH Kan testi sonucu Değerlendirme

  • Konbuyu başlatan Baaaahhhaaaarrr
B

Baaaahhhaaaarrr

Üye
Üye
Merhaba bugün kan testi verdim bakarmisiniz FSH 2.6927 referans aralagi 0.35-4.94
FSH follikul stimulan hormon 4.3
LH 2.43
Prolaktin 20.56 referans aralığı 5.18-26.53
Bu değerleri değerlendirir misiniz yüksek mi düşükmü anlamadım
 
B

Baaaahhhaaaarrr

Üye
Üye
Baaaahhhaaaarrr' Alıntı:
Merhaba bugün kan testi verdim bakarmisiniz FSH 2.6927 referans aralagi 0.35-4.94
FSH follikul stimulan hormon 4.3
LH 2.43
Prolaktin 20.56 referans aralığı 5.18-26.53
Bu değerleri değerlendirir misiniz yüksek mi düşükmü anlamadım
Neden benim yazdığım konular cevaplanmiyir :(
 
Likapam

Likapam

Paylaşımcı Melek
Baaaahhhaaaarrr' Alıntı:
Neden benim yazdığım konular cevaplanmiyir :(
Değerlerin normal gibi canım müsait olduklarında gelirler
 

Üst