Özgüven kazanmak için neler yapabiliriz acaba?

B

Busra41

Forum Okuru
Özgüven kazanmak için neler yapabiliriz acaba?

Özgüven kazanmak için 3 ilginç yöntem melek kadınlar kulübü özgüven kazanmak için yapılması gerekenler forum'da.​

Arkadaşlar benim 14 yaşında kızım var özgüven eksikliği var nasil kazanabiliriz? Bu konuda yardımcı olur musunuz? Genç kız oldu ama çok sessiz derslerinde başarılı ama bu onun özgüvenini hareketlendirmiyor bile. Özgüven kazanmak için 3 ilginç yöntem nedir neler yapılabilir? Çocuğumun özgüvenli kendinden emin olmasını istiyorum?

images (6).jpeg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar
Özgüven eksikliği durumu özgüven kazanmak çok zor değil bazı önemli şeyleri yaptıktan sonra kendinize daha fazla güvenip artık daha iyi hissedeceksiniz kendinizi. Özgüven kazanmak için 3 ilginç yöntem için hemen size önerilerde bulunmak istiyorum umarım işinize yarar yöntemler olur kızınız için.

"Özgüven kazanmak için 3 ilginç yöntem"​

  • Hayır diyebilmeyi bilmek özgüveninizi arttırabilirsiniz. Her şeye evet demek onaylanmama ve beğenilmeme korkusu olabilir o yüzden zıt fikirlerinizi beyan ederseniz, hayır deseniz bile bu sizin reddedileceginiz anlamına gelmez.
  • Alışkanlıkları değiştirin ve kendinize saygı duyun. Yaşam tarzinizi değiştirin her gün aynı şeyleri yapmak yerine size iyi gelecek farklı şeyler deneyin
  • Doğru şekilde nefes alıp vermek güven dozunu artırır derin nefes alıp vermek vücudunuzdaki tüm gerilimler gevşeyecektir.
Daha fazla bilgi almak için aşağıdaki link de size yol gösterecektir. "Özgüven sahibi çocuk yetiştirmek" konusunda da güzel detaylı bilgiler yer almaktadır.

 
Geri
Üst