Spordan önce metabolizmayı hızlandırmak için neler yapılır?

  • Konbuyu başlatan Goksumurat
  • Başlangıç tarihi
G

Goksumurat

Forum Okuru
Spordan önce metabolizmayı hızlandırmak için neler yapılır?

Spordan önce metabolizmayı hızlandırmak melek Kadınlar kulübü spordan önce metabolizmayı hızlandırmak için forum'da.​

Spor yapmayı düşünüyorum bahar geldi ve yaza kadar birkaç kilo vermem gerekiyor spordan önce metabolizmayı hızlandırmak önemli mi metabolizmayı hızlandırır saat sporda daha çok kalori yapmamız mümkün mü spor yapanlar ve benim soruma cevap verecek olan arkadaşlar yoruma yazarsanız çok sevinirim. Spordan önce metabolizmayı hızlandırmak gerekir mi bu bizim için yararlı olur mu ve nasıl metabolizmamızı hızlandırmamız gerekiyor? Ben birkaç yerden okumuştum spordan önce tüketildiğinde daha çok yağ yakan besinler ve içecekler varmış bu şekilde spor yapmak ne kadar sağlıklı olur?

images (2).jpeg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar
Spor yapmaya başlamadan önce bazı alışkanlıkları bırakmalı beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz. Spor yapmaya başlarken istikrarlı olmanız gerekiyor. Uyku düzeniniz yeme alışkanlıklarınızı tamamen değişmeli. Aslında zamanımız olsa yaz kış spora kendimizi adapte edebilsek ama nedense hep yaza doğru spor yapmak aklımıza geliyor. Bu da forma girmek istememizden kaynaklanabilir. Spora başladıysanız eğer bir diyetisyene görünmeniz de fayda var size uygun beslenme tablosu çıkararak hem sağlıklı beslenip hem de sporunuzu yaparak sağlıklı kilo vermek mümkün olabilir.

"Spordan önce metabolizmayı hızlandırmak için neler yapmalıyız?"​


Özellikle spordan önce metabolizmayı hızlandırmak için ve daha kolay yağ yakmak için ben Türk kahvesini duymuştum spordan önce bir fincan içeceğiniz şekersiz Türk kahvesi ile metabolizmayı hızlandırır mış olursunuz dolayısıyla bu daha çok kalori yakmanıza yardımcı olur. Bunun yanında spordan önce içeceğiniz bir fincan yeşil çay da aynı şekilde metabolizmayı hızlandıracak. Özellikle elma armut ve ceviz badem gibi kuruyemişleri tercih edebilirsiniz bunlar da metabolizmayı hızlandıracaktır.

Spordan önce tüketmeniz gereken şeyleri metabolizmayı hızlandıracak olan şeyleri yazdık bir de "spordan sonra bunları asla tüketmeyin" yazımızı da inceleyerek önemli bilgiler edinebilirsiniz.

 
Geri
Üst