Yengeç Burcu Meleklerimize 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Yengeç Burcu Meleklerimize 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
Bu konu; 2012 Yengeç Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları hakkında bilgiler vermektedir.




Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, babalar günü hediye seçenekleri dahil olmak üzere pek çok konuda bilgiler verdiğimi forumumuzun bu bölümünde bu kez yengeç burcu kasım 2012 burç yorumları ile sizlerleyiz...



yengec-259.jpg





Yengeç Burcu 6-24 Kasım arasında Merkür geri gidiyor. Hayallerinizi ve çılgınlıklarınızı askıya almanız gerekmekte. Yeni fırsatlar için beklemeli ve düşündüğünüz konu ne olursa olsun, denetimden geçirmeden uygulamaya geçirmemelisiniz.

Girdiğiniz topluluklarda güzel konuşmalarınızla ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. İş yemekleri ve kariyerinizi destekleyici toplantılarda bulunacaksınız.

Yengeç Burçları için 13 Kasım'da Akrep'te Güneş tutulması, 28 Kasım'da İkizler'de Ay tutulması nedeniyle bu ay gökyüzünde riskler var. Bu kozmik etkiler, yanlış anlaşılmalara ve çevrenizde istenmeyen düşünce ayrılıklarına neden olacak, ilişkilerinizde sorunlar yaratacak.

Verilen sözlerin yerine getirilmemesi canınızı sıkacak. Duygularınızı çok rahat ifade etmenize rağmen tepki toplayabilirsiniz. Eğlence yerlerini sevmeniz nedeniyle çapkınlık yapmanıza müsait ortamlarda bulunabilirsiniz. Fakat dikkat edin, beraberliklerinizde sorun çıkabilir.Sağlık ve yaşam evinizdeki gezegen birikimi yüzünden güçlenen enerjiniz sizi yorabilir. Spor yapmalı, kalbinizi ve dolaşım sisteminizi düzenli tutmak için gerekli özeni göstermelisiniz. Böbrekleriniz, cildiniz, bacak üstleriniz ve baldırlarınıza dikkat edin. Karaciğerinizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve dengeli beslenmelisiniz. İskelet sisteminizi zorlayacak ağır hareketlerden kaçınmalısınız.
 
Geri
Üst