2013 Survivor Birincisi Hilmicem Oldu!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2013 Survivor Birincisi Hilmicem Oldu!
2013 survivor birincisi kim
2013 survivor kim kazandı
2013 survivor final birincisi


Tam 110 gündür devam eden ünlüler gönüllüler 2013 survivor yarışması 30 Haziran gecesi belli oldu. Finale merhum Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço ile birlikte kalan Hilmicem final de sms oyları ile Doğukan'ı geçerek 2013 Survivor ünlüler gönüllüler yarışmasının birincisi oldu. Haber ile ilgili detaylar ise şöyle;

30 Haziran 2013 Survivor finali yapıldı. Smsler sonucu kim kazandı. 30 Haziran Survivor birincisi belli oldu. Kazan Hilmicem mi yoksa Doğukan mı olacak derken. Hilmi Cem % SMS’lerin % 69′unu alarak birinci oldu.

110 gündür devam eden ve milyonları ekran başına bağlayan Survivor’ın bu akşam Kıbrıs’taki finalinde bugün birinci belli oluyor.
Hilmi Cem Survivor 2013 Birincisi Oldu !

Survivor'da büyük finali kim kazandı Panama’da 110 gün önce başlayan, 9 ‘Ünlü’ ve 8 ‘Gönüllü’nün karşı karşıya geldiği ‘Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması’, bu akşam KKTC’deki Kaya Artemis Otel’de düzenlenen finalle sona erdi. Kıbrıs’taki finale 4 isim kalmıştı. Ünlüler’den Ümit Karan ile Doğukan Manço, ‘Gönüllüler’dense Hilmi Cem İntepe ve Murat Ceylan zorlu mücadelelerin ardından Kıbrıs’taki büyük finale katılmaya hak kazanmıştı.


3 aya yakın bir zamandır Panamada mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler bu hafta final haftasından Kıbrıs’ta büyük finalde mücadele ettiler ve sonuçta SMS sonucu şampiyon Hilmi Cem oldu.

Survivor Ünlüler Gönüllüler de büyük finale kalan son 3 yarışmacı Kıbrıs’ta kıyasıya yarıştılar… 29 haziran akşamı son elenen isim Ümit oldu ve finale 2 yarışmacı kaldı… Bugün yani 30 Haziran Survivor Finalinde 1. Hilmi Cem oldu.


survivor-f8.jpg



Survivor Büyük Final 30 haziran 2013 Kıbrıs Kaya Artemis Hotelinde gerçekleştirildi. Hemen hemen 3,5 aydır süren Survivor’da Doğukan ile Hilmicem izleyicilerin göndereceği sms oylar sonucu büyük ödülün sahibi olmak için uğraştı. Oylamalar sonucu kazanan Hilmi Cem oldu.
 
Doğukan taraftarıydım ama Hilmicem de hayrını görsün. Güzel bir sezondu. Darısı seneye artık..:)
 
Bugüne kadar ünlüler gönüllüler yarışmasın da ilk kez bir gönüllü şampiyon oldu. Bunu başaran ise Hilmcim di Hilmicem özellikle halkın inanılmaz esvgisini ve sempatisini kazandı bana göre... Zaten gelen sms oyları da bunun doğruluğunu ispat etmiş oldu:)
 
Geri
Üst