Acil Para lazım ( önemli mühim acil! )

git kredi çek harbiden.1 ayda 5 milyarı kim bulmuşki sen bulasın cnm zor biraz o sadece zaman ve sabır gerek 1 ayda olmaz o iş.
 
Banada ne paralar lazım biliyormusunhayallerini gerçekleştirmek için 5 milyar istiyorsun millet evine 2 ekmek getirmek için 1 lira para bulamıyor sen hayallerden bahsediyorsun haline şükret gerçekleştirmek istediklerin içinse yei hayaller kurmaktansa çalış ve kazan ki hiç bir kazancın hazzı alın terindekindeki gibi yoktur!!
 
Eleman Aranıyor !!!

Ev Hanımları, Öğrenciler,(İş tanıtım ve eğitimlerinde sesli ve görsel videolar ile eğitim alırsınız.) ve günde minimum 2 saatini internette boşa geçiren diğer tüm vatandaşlarımız için;

Evlerinde yerlerinden kalkmadan çalışabilecekleri ve minimum 300 tl ek gelir elde edebilecekleri ekmek kapısı.

Disiplinli, İnternetin Sosyal Paylaşım Platformlarında Tecrübeli, Office Programlarından Word ve Exell' e yazı yazabilecek derecede kullanabilen Çalışma arkadaşları Arıyoruz.

İlgilenen Arkadaşların web sitemizdeki Formu doldurmaları Rica Olunur...


Success Group Yetenek Bazl Kazanc Projesi
 
ACİL NAKİTE SIKIŞANLAR İÇİN
ACİL PARAYA İHTİYACI OLANLARA YARDIMCI OLUYorUZ.
BUNUN İÇİN SADECE TURKCELL/AVEA/VODAFonE 1 YILDAN FAZLA FATURALI HATTI KULLANMANIZ YETERLİ 400TL`DEN 5.000TL YE KADAR. SALİH KAPLAN 0543.315 42 99 BIREYSEL VEYA KURUMSAL FIRMALARA ÖZEL HATLAR İRTİBAT İÇİN SALİH KAPLAN 0543.315 42 99
 
kredi kullan

Kredi ihtiyacı olanlara kredi kullandırılır.Banka kredisi değildir kişisel kullandırılan kredidir.Kredi kullanmak isteyenlere en az 6 ay en çok 24 ay vade ile geri ödeme uygulanır.6 aya %10, 12 aya %15, 24 aya %20 faiz uygulanır.Kredi kullandırmada Teminatı olmayanlarda kredi kullanabilirler.Kredi kullanmak isteyenler mail adresine kullanmak istedikleri kredi tutarı ve vadeyi bununla birlikte isim soy isim ,telefon numarası ve ikamet ettikleri il ve ilçeyi belirtmeleri rica olunur. Hizmet Güven Kredi Kullan.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst