Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Rabia hanım Allah dermasız dert vermesin. Her zaman olaylara iyi tarafın dan bakın . Bu zaman da çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk ve risk. Çocuğu olmayanların bir derdi olanların bin derdi var. Bu nedenle hep hayırlısını dileyin ve üzülmeyin.
 
Çok haklısınız bugüne de elhamdülillah ilginiz için samimiyetiniz için çok teşekkür ederim bi sonra ki ay görüşmek üzere :):6:
 
Merhaba ben enson 6 kasimda adet oldum bu ayin 8 korunmasiz iliskiye girdik ve ertesi gun azcik pembe kan geldi sonraki gun kahverengi sonraki gun cok az kan ve simdilerde akinti var kahverengi gibi acaba dollenme oluyo olabilirmi hamile kalmisimmidir brel agrim var ve karin agrisi
 
Valla benimde 9 kasim başlangıç bitiş 17 bu ay 7 sinde gelmesi gerekirken 11 inde gecikmeli olarak geldi 1-2 gün fazla 3-4 gün azalmaya basladi rengi değişik ama karnim aşırı derecede şiş mide bulantısı oluyor ama kusamiyorum
 
Merhaba, beklenen adetiniz gerçekleşmemiş, lekelenme , karın ve kasık ağrısına sahipsiniz . Bu septomlar sadece gebelikte olmaz. Hormonal problem, kist,miyom rahim de yara vs gibi tıbbi koşullardan da kaynaklanabilir. Bu nedenle durumunuz hakkın da bilgi edinmek için gebelik testi yapın ve sonuca göre de hekime görünün.
 
Merhaba,benimde kafamda sorular dönüyor.Bir süredir bebek istiyoruz ve korunmuyoruz.3hafta kadar önce kasiklarimda ağrı oluştu bir hafta kadar sürdü nedenini araştırırken gebelik belirtisi oldugunu okuduk bir heyecan gidip test yaptım negatif çıktı.adet günüm normalde 6gun kadar surer ve düzenlidir fakat bu kez adet günüm 2gun geçtikten sonra kahverengi lekelenme oldu normal bir kanama gibi değildi.bu lekelenmeden 3gun sonra ise baş dönmesi yaşadım dün bir test daha aldım çizginin biri çok silik çıktı diğeri gibi koyu değildi.Gebelik durumu söz konusu olabilir mi
 
Merhaba, gebelik belirtileri gebeliğin 4-5. haftasın dan itibaren gerçekleşmektedir. Gebeliğin ilk bulgusu beklenen dönemde gecikme olmasıdır. Mensten bir kaç gün önce yada mens gecikmesin den sonra yerleşme kanaması görülebilir. Bu kanama lekelenme şeklindedir ve bir kaç damladan ibarettir. Belirtileriniz gebelik lehine görünüyor. Testeki ikinci çizginin silik çıkmasıda gebelik olarak kabul ediliyor. Durumunuzun netlik kazanması açısın dan hcg yani kanda gebelik testi yapın. Sonuca görede hekime görünün.
 
merhabalar aklıma takılan bir soru var size sormak istiyorum.Çocuk düşünüyoruz ve uzun süredir korunmuyoruzçok afedersiniz ama dün wc ye gittigimde kahve rengimsi birleke oldugunu gördüm acaba bu tutunma lekesi olabirmi?idrar testi yapmalımıyım? normalde bugun regli olmam lazımdı ama henüz olmadım.Acaba hamilemiyim?
 
Geri
Üst