Sgk hizmet dökümü sorgulama

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Sgk hizmet dökümü sorgulama
Sgk Sorgulama hizmet dökümü hakkında yararlı bilgiler ? Nasıl Sgk hizmet dökümü alabilirim ?
Şifresiz olarak Tc kimlik numarası ile Sosyal Güvenlik Kurumu'nda bulunan hizmet günlerinizin toplamını zahmetsizce online şekilde alabileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken şey ;
ŞİFRESİZ SGK HİZMET DÖKÜMÜ SORGULA LİNKİNE TIKLAYINIZ !

sgk-hizmet-d%C3%B6k%C3%BCm%C3%BC-sorgulama-ekran%C4%B1.jpg

Yukarıdaki sorgulama sayfasına internet sayfasına tıkladıktan sonra aşağıdaki resimde görülen şekilde bir sayfa ile karşılaşacaksınız değerli SGK.NET kullanıcıları. Bu sayfada sırası ile şu işlemleri yapacaksınız.
Uyruk Yazan kısıma : Uyruğunuzu seçiniz T.C
Tc Kimlik No: Buraya Tc kimlik numaranızı eksiksiz ve doğru olarak yazınız.
Nüfus İl: Kimliklerinizin arkasında yataz oyarak cündanın kayıtlı olduğu il hanesindeki bölümü yazınız
Cilt No: Buraya hemen en solda bulunan Cilt No da yazan kısımları yazınız ( başında sıfırlar olabilir tam olarak yazınız )
Doğum yılı : Buraya doğum tarihinizi yazınız.
Güvenlik Kodu: Sayfa her açıldığında ve yenilendiğinde değişik bir kod çıkar. Rakkam ve sayıları göründüğü gibi yazdıktan sonra sorgula butonuna tıklayacaksınız.
Bu işlemleri yaptığınızda hata alma olasılığınıza karşın gelen ekrandan işlemleri ve yenilenen şifreyi bir kez daha girerek aşağıda görünen resimdeki ekrana ulaşınız.
sgk-hizmet-sorgulama.jpg

Yukarıda gördüğünüz şekilde Hizmet Dökümü 4 A ya tıkladığınızda adınıza yatırılmış olan tüm Sgk Prim toplamlarını işyerlerine ve aylarla birlikte yatırılan tutarlar, giriş çıkış tarihinize kadar görmeniz mümkündür. Sıkıntı yaşayan kişiler lütfen bu konu altından bizlere sorunlarını belirten yazılar ile ulaşsınlar.
SGK.NET

Kaynak: Sgk Hizmet Dökümü
 
Geri
Üst