Sürekli Düşük Yapıyorum Kan değerim 86,50 çıktı

H

Hatıce Bahar

Yeni Üye
Üye
Kızlar, sevineyim mi, Üzüleyim mi bilemedim. 38 yasında evlendım ilk 7 ay içinde 3 defa hamile kalıp hepsı düşükle sonuçlandı. 700'e kadar bhcg cıkıyıyor geri düşüşe geçiyordu. Doktor embrıyoların genetiği bozuk olabileceğini ve genetik testle tüp bebekle olacağını söyledi. 3 defa tüp bebek yaptım. Yumurtalarımda az çıkıyor. 2 ile 5 arası. İlk iki denememde sağlıklı çıkan olmadı. Üçüncüde bir tane sağlıklı dondu. O da tutmamıstı. Suan geldim 42 yaşına adetım 3 gün geçti. Kan değil ama bir iki defa pette biraz koyuluk gordum. Sabah test yaptım. Boyle cıktı. Biraz önce kan verdim. 86.50 çıkmış görüntüye gore bu sayı çok düşük değil mı. Önceki hamileligımde bundan daha silik cıkmıslardı. Ki onlar adet gunume bir kaç gün varken.Sizce hamilemiyim değilmiyim ?
 
SadmiN

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Değerlerin 5 ve üstü olması hamileliğe işarettir. Sizinki ortalama 90 seviyesinde çıkmış, öncelikle tebrik ediyorum kesinlikle hamilesin. Ama sürekli düşük yapman, doktor kontrolünde olmayı gerektirir. Ama hamile misiniz ? Evet kesinlikle hamilesiniz :D
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba, hcg testinin yanılma payı yoktur. Hcg testi gebeliği teşhis edebileceği gibi seyri hakkında da bilgi, vermektedir. Görünürde değeriniz gebelik lehine fakat tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Gebeliğin seyri için testin belli aralıklarla tekrar yapılması lazım + daha önce birden fazla düşük yaşamışsınız . Bunun altta yatan nedni teşhis ve tedavi edilmedikçe düşük kaçınılmaz olacaktır. Bunun için genetik tarama testi yaptırın.
 
H

Hatıce Bahar

Yeni Üye
Üye
Uzman SühaN' Alıntı:
Merhaba, hcg testinin yanılma payı yoktur. Hcg testi gebeliği teşhis edebileceği gibi seyri hakkında da bilgi, vermektedir. Görünürde değeriniz gebelik lehine fakat tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Gebeliğin seyri için testin belli aralıklarla tekrar yapılması lazım + daha önce birden fazla düşük yaşamışsınız . Bunun altta yatan nedni teşhis ve tedavi edilmedikçe düşük kaçınılmaz olacaktır. Bunun için genetik tarama testi yaptırın.
Merhaba cok tesekkur ederım ılgınız ıcın doktorumun su ana kadar tehsıs koyamaması dusuk sebebıme benı korkutuyor ve umutsuzlua ıtıyor pekı sız ne dusunuyorsunuz neden olabılır
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Tekrar merhaba, beklediğiniz ve istediğiniz yanıtı vermeyi çok isterdim ama daha önce belirttiğim gibi tek değerle durumunuz hakkın da bilgi vermek mümkün değil. Hekim kontrolünde olun. Hcg testi belli aralıkla tekrar yapılacak ve değerler değerlendirilecektir. Buna göre size bilgi verilir. Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum. Durumunuz hakkın da bizi mutlaka bilgilendirin.
 
H

Hatıce Bahar

Yeni Üye
Üye
Uzman SühaN' Alıntı:
Tekrar merhaba, beklediğiniz ve istediğiniz yanıtı vermeyi çok isterdim ama daha önce belirttiğim gibi tek değerle durumunuz hakkın da bilgi vermek mümkün değil. Hekim kontrolünde olun. Hcg testi belli aralıkla tekrar yapılacak ve değerler değerlendirilecektir. Buna göre size bilgi verilir. Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum. Durumunuz hakkın da bizi mutlaka bilgilendirin.
Ilgınız ıcın cok tesekkurler mutlaka yazıcam cok sagolun ıyı dıleklerınız ıcın...
 
H

Hatıce Bahar

Yeni Üye
Üye
SadmiN' Alıntı:
Değerlerin 5 ve üstü olması hamileliğe işarettir. Sizinki ortalama 90 seviyesinde çıkmış, öncelikle tebrik ediyorum kesinlikle hamilesin. Ama sürekli düşük yapman, doktor kontrolünde olmayı gerektirir. Ama hamile misiniz ? Evet kesinlikle hamilesiniz :D
Cok tesekkur ederım canım arkadasım dusuk konusunda doktorumun soyledıklerının dısına cıkmıyorum fakat bana dusuk sebebı ıle ılgılı herhangı tıbbı tesız konulmadıgı ıcın bende caresızlık ve korku ıcersınde yıpranıyorum
 
Üst