2012 Haziran Anneleri

yok yapmaz canım.. ama bişeyleri dolaptan çıkarır çıkarmaz yeme.. meyveleri falan..azıcık ılıtıp ye.. onun büyük etkisi oluyor..;)
aman tanrım diyorum ya böle bi şişlik olamaz göbiş 2 ye katlandı sanırım nescafe yaptı çnk sırf sütle içiyorum ben inek sütü içtim çok gaz yapıo bana keçi sütü gibisi yok 0 gaz=)))

Hoşbulduk bebeemmm :) Yaa şu bebişlerin etikertlerinin adreslerini profilde nereye yapıştırıyoz bulamadım



Yapar canım ama ayaklarını falanda üsütmüşündür saçların süper bu arada kıvırcık senii
saol kuzucum kıvırkıvır kıvırcık =))

ben kıvırcık sacı cok severimm permamı yaptırsam diyorum bazen :yabani:

bebişe zararı olmaz ise neden olmasın ilaçla yapıolar ya iyice araştır cnmm=)
 
ben geldim yahuu :meme: Başımın ağrısını minoset aldı biraz onun haricinde en yakın arkadaşım olan kolonya ve okaliptus yağıyla muhabbetmiz devam etmekte :pop2:
 
bende geldimmm. gezmeye cıkmıştık ama ne yağmur yağdı. alışveriş merkezleri oyüzden tıklım tıklımdı oyüzden çabuk döndük..
 
pelishh bari sen anlat bu çigelge nasıl yapılıoyor çizelge hazırda beklioo öylee nereye yapıştırcam :S


Cnm sağ üstte ayarlar var oraya tıkla sol tarafta imzanı değiştiri görüceksin.Oraya tıkla beyaz bi yazı sayfası çıkıcak..Onun en altında resim için url girin yazıyo..Kodu oraya yapıştır ve yükle de..En sonda imzamı ekleye tıklayıp imzamı kaydet de cnm..Kusura bakma sabahtan beri beynim akıyo anca bu kadar anlatabldimm

Gel tabi kuşumm yaa sakin buralar sen yokken bak :asigim:

Cnm malum bi iki gündür yoğun şeyler yaşadık en son başımın ağrısıyla uyandım dün gece bu saate kadar geçmeyince içtim bişi şmdi.Bi yandanda kolonya okaliptus yağı fln ..Daha makinede sabah yıkanan çamaşırımı çıkaramadım yaaa :çamaşır:
 
Geri
Üst