2012 Haziran Anneleri

Yok canım henüz gitmedim. Önümüzdeki hafta içi inşallah.
Aslında magnezyumdan deniyor ama bilmiyorum. Hamilelikte denge bozuluyor işte birtakım sıkıntılar oluyor. Çoğu kişi magnezyum nedir bilmeden geçiriyordur. Ama bu ilacın rahatlattığı bir gerçek.
Bir de bende karnımda kasılma göründü ultrasonda. Bu kasılmalar artarsa erken doğum riski oluyormuş. Benim ağrı çekmem bir yana bunun olması ürkütücü. Kullanmaya çalışıyorum.
Doktor kız diyor. 12. haftada da demişti. 16 da da %99 dedi. Bu gitmemden sonra artık hazırlığa başlıycaz inşallah.
Ben 8. haftadan beri bu kız dedim ama herkese. İnsanın içine doğuyor ya çoğu zaman.
Artık kız fikrine alıştık aksi ters gelir. :) Bebeğimiz sağlıklı olsun da ne olursa olsun...

ıste bıde kendı doktoruma sorcam artık gıdınce ınsallah tekrarlamazda ınsan korkuyo
inşallah zamanında gelir canım hepimizin bebişleri hayırlısıyla
ben hep kız ıstıyordum amaa erkek olcak herhalde demıstım ama kızım olucak ınsallah kısmetse
senınkıde kızdır herhalde ya yuksek bı rakam ssonucta
ama dedıgın gıbı saglıklı olsunda kız erkek farketmez hıc
şüür siteyi çözebildim.. cahilliğin gözü kör olsun aynı msj kaç kere göndermşimmm.. neyse artık arkadaşr uyuşmalar çok normal magnezyum ve calsiyum eksikliğinden el ve ayaklarda özellikle başlayıp vucua yayılan uyuşma olabiliyor. sakın endişe etmeyin. eksiklikleri takviye edersek uyuşuluk kalmıyor ama uyuşmalar olduğnda masaj ve ılık duşu tavsiye ederim.birde düz bir zeminde uzanıp ayakları ayakların altına yastık koyup15 dk yatmakta iyi gelir.. sağlıcaklaa kalınnn :)

calsıyumdan da olabılır benımkı cunkı hıc sut falan ıcmıyorum
dıslerım fena halde dokununca bıle kanıyor
tavsıye ıcın teşekkürler :)
 
Diş eti kanamasının en iyi ilacı greyfurt tüketmek her gün 1 tane. Ben hiç diş eti kanaması yaşamıyorum Allaha şükür. Süt, yoğurt, peynir tüketmeye çalışıyorum.
Greyfurtu yalnız bazı ilaçlar antibiyotik gibi kullanılıyorsa o zaman yememek gerekiyormuş. Normal zamanda çok faydalı bir meyve. Mucize gibi. Tansiyon ve şekeri düzenlemesi cabası.
 
Hoşbulduk ülker.. Allah nasip ederse kızımız olacak inş.. doktorumun %99,9 kız demesine rağmen bizim tüm aile fertleri rüyalarında erkek görüyolar .. :) hayırlısı artık kısmetimizde ne varsa onu yaşıycaz.. sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum .. bu aralar acayip taktım ' nasıl olacak, sağlıklı mı, iyi mi, herşeyi normal mi die.' bilmiyorum sizerde öylemisiniz. bu arada senin bebişin cinsiyeti nedir?

bizimkiside 50% kız dedi dr ama aynı sizdeki gibi durum her kes erkek diyo bizede haftaya kontrolumuz var inşallah gosteriri sıpamam kukuysa kukusunu pipiyse pipisini :) bizde yarın 22olcaz inşallah :) ay evet sorma o her keste var bi gun tekme atmayınca kafamda oscarlık senaryolar yazıyorum valla :))
 
denizin kızı calsiyum için süt gerçekten çok önemli gebelikte çok diş kaybı oluyor bende sade sütü içemediğim için az miktar kahveyle karıştırıp içiyorum. günde mutlaka 1 bardak içilmesi gerekiyor.. birde yoğurt ve peynire yükleniyorum.. artık napimmm elimden gelen bukadar.. ülker tetanoz aşısını yaptırdın mı ben çok tedirginim ama sanırım yaptıracagım...:sobe:
 
Cuma günü aşımızı olduk. Hiç ağrımadı vurulurken zaten alıştım artık delik deşik olmaya da. Malesef. Serumlar, kan vermeler, iğne derken.
Vurulduktan sonra 2 gün ağrıdı. Gece falan huzursuz yattım. Ama geçti yani o da. Gözünüzde büyütmeyin. Meleklerimiz iyi olsun da hiç acı işlemiyor bana. Heralde doğum sancısına da katlanabilirim.
2 haftadaır haftada bir kez iğne olduk. Bebek olması gerekenden bayağı bi aşağıda demişti doktor. İnşallah bebeğim rahatlamıştır, yukarı çıkmıştır ya bu cuma kontrole gidicem bakalım.
 
Geri
Üst