2014 Yılı Haziran Ayı Terazi Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Haziran Ayı Terazi Burcu Yorumu
haziran ayı terazi burcu, aylık burç yorumları, 2014 haziran terazi burcu


Terazi burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için haziran ayı terazi burcu aylık yorumunu Astrolog İrem Su'nun öngörüleriyle aşağıda sizlerle paylaşıyoruz...

terazi-burcu.jpg




Haziran 2014 Terazi Burcu Aşk ve İlişkiler

2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihi yeni bir yakınlaşmanın işaretçisi. Bu kişiyle yazışarak, telefonlaşarak paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bir araya gelebilirsiniz. Evlilik tarzı konularda tam olarak güvenmemiz zor olabilir. İlişkimiz devam ediyorsa, partnerimizle bu tarihte bazı meseleler üzerinde konuşabiliriz. Fikir paylaşımında bulunabiliriz. Birbiriniz üzerinde baskı kurmadan, özgürlüklerinize saygı duyarak iletişimin önemi büyük. Kısa geziler hoşunuza gidecektir. Fakat Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu aradaki süreçte güven olgusunu mutlaka ön planda tutalım.

9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar olarak zorlayıcı bir haftaya adım atıyoruz. Öncelikle ailevi ilişkilerde veya iç dünyanızda yaşanan bir takım problemleri büyüterek içinden çıkılmaz hale getirmemek lazım. Bilakis birlikte çözüm bulunmalı, bu krizler aşılmalıdır. Bu hafta finansal iletişim veya bir takım sebeplerle beraberliklerde sorunlar çıkabilir. Sadakat, güven, sevgi ve huzur ilkesine dayalı olmayan aile veya ilişki birliği bozulabilir. Dikkatli olmakta yarar var. Dolunay, uzak yakın akrabalarla olan sorunlar, eğitim veya ticari konularda yaşanan sıkıntılar, fikirsel anlaşmazlıkların ortaya çıkabileceği zamanı gösteriyor. Oysaki bu Dolunayda kardeşler, aile, akraba ve eş ile olan problemlere eğilip güzelce anlaşmaya çalışılsa pürüzler ortadan kalkabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Sizler bu süreçte tanıştığınız insanlar hakkında hemen karar vermeyiniz. Tanımaya, bilgilenmeye, araştırmaya önem vererek, görüşlerini, tavırlarını, fikirlerini dikkatli inceleyerek tespitte bulunmaya çalışınız. Kimdir, neyin nesidir bir bakalım. Yaşamı ele alış şekli, ahlaki anlayış, aile yapısı, gelenek ve görenekler ve dil farklılıklarına saygı gösterelim.

23-29 Haziran haftası: İlişkilerde test haftası diyebiliriz. Görünümlerin bir çoğu, ilişkisine renk katabilen, arkadaşlık yönünü besleyen, birbirine baskı uygulamayan çiftlerin bu testi geçeceğini gösteriyor. İlişkisi olmayanlar için sorun görmüyorum. Çünkü karşı cinsle olan bağlantılarda kişiler birbirlerini ilginç bularak arkadaşlık yapabilirler. Problemli çiftler açısından sen ve ben dengesinin her an bozulması mümkün. Venüs bu hafta ikizlerde seyrine başlıyor. Kolayca arkadaşlık kurabiliriz, eski ilişkime geri mi dönsem yoksa yeni biriyle olsam diye düşüneceğiz. Merkür gerilediği için, bize düşen gerçekçi olmak.

iremSU – Astroloji Danışmanı



Haziran Ayı Terazi Burcu İş ve Kariyeri

2-8 Haziran haftası: Çalışma hayatınızı, sağlığınızı ilgilendiren konularda pek huzurlu değilsiniz. Ortamdaki kişilerin ne yaptığını bilmeyen halleri bazen canınızı sıkabilir. Eğer mesleğiniz sanatsal, evcil hayvanların bakımı, makyaj, masaj ve insanların sorunlarına psikolojik destek vermek amaçlı bir alanda ise, 4 Haziran tarihi olumlu gözüküyor. Şu sıralarda Mars burcunuzda ilerlediği için sizi bir anlamda destekliyor ancak tam olarak tatmin değilsiniz. Bazen dar bir alanda, belli kişilere hizmet vermenin sıkıntısını yaşamaktasınız. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileme hareketinde olacak. İş konularında hemen karar vermemek, garantiyi önemsemek lazım.

9-15 Haziran haftası: İş hayatımızla ilgili konularda 13 Haziran tarihi diğer alanlarda olduğu gibi önemli gözüküyor. Ve birçok problemin altında yatan sebeplere baktığımızda, aile ve parasal konular, güven olgusu çok önemli. Yay burcunda oluşacak Dolunay, kiminle olursa olsun bir konuyu mantıklı bir şekilde ele almadan, ben bilirim tarzı konuşmamak gerektiğini gösteriyor. Bu haftaki görünümler evdeki anlaşmazlıkları tetikleyici veya verilen kararların hem mali hem de iş yönünde ele alınması gerektiğini gösteriyor. Sağlık yine önemini koruyor.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihindeki görünüm ve ardından 21 Haziran Güneş-Yengeç burcu geçişi iş hayatında çıkarların, insanların birbiriyle olan ilişkilerinin, maddi ve manevi anlamdaki güvencemizin daha fazla önemsenmesini sağlıyor. Sadece iş ile sınırlı kalmayıp çalıştığımız sektörün piyasadaki yeri, nefes aldığımız dünyayı her şeyi derinlikli gözden geçiriyoruz. Teminat istiyoruz, huzur bulmak istiyoruz ve yarınlarımızı bilmekten yanayız.

23-29 Haziran haftası: Venüs-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Ekip halinde iki proje üzerinde yapılan çalışmalar, hem okumak hem bir işe girmek, iletişime dayalı işler, kültürel etkinlikler ön planda olacak. Genelde iki ayrı işte koşturacağız. Ancak bir hazırlık süreci gibi değerlendirmeliyiz. Çünkü Merkür geri hareketi devam ediyor. Uyumlu olmak lazım. Eğer yaptığımız iş, insanlarla yüz yüze olmamızı gerektiriyorsa, başkalarının fikirlerine saygı duyacağız. Yeniay-Yengeç burcunda oluşacak. Mesleki alanda çok kırılgan olmamak, kendinden emin bir duruşla işimize sarılmak gerekiyor.

iremSU – Astroloji Danışmanı



2014 Haziran Terazi Burcu Para Durumu

2-8 Haziran haftası: Mali konularda açıkçası çok olumlu bir akışı olan haftada değiliz. Aybaşı oluşu hepimizin maaşlarını aldığı bir zamandır. İşte bu tarz gelir söz konusu. Mesaiye kaldıysanız ufak bir miktar ödeme alırsınız. Borçlarınızı ödersiniz ve gereksinimlerinizi karşılaşırsınız. Günü birlik yapılan işlerden komisyon veya ufak miktarlarda elinize para geçebilir. Sağlık giderlerinizi karşılarsınız.

9-15 Haziran haftası: Parasal konularda da bir hayli etkili haftaya adım atıyoruz. 9 Haziran tarihinde ailenizle aranızda bir mal taksimiyle ilgili konuşmalar geçebilir. Taşınma veya çevre değişimi yaşanabilir. Aileniz veya sizin sağlığıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Miras, hisseli olan paralar veya hukuksal konular üzerinde durulabilir. Bütün bu meseleler mantıklı bir şekilde ele alınmalıdır. Aceleye getirilmemeli, çatışmalara, çelişkilere karşı dikkatli olunmalıdır.

16-22 Haziran haftası: Bu hafta ortaklaşa kazancımız üzerinde duracağız. İşimizden elde ettiğimiz gelir veya elimize geçen miktarla geçinebiliyor muyuz yoksa dış desteklere ihtiyacımız oluyor mu? Yetersiz imkânlar, düşük kazanç doğal olarak insanı rahatsız edebilir. Araştıracağız, soruşturacağız, başka işler düşüneceğiz. Ancak Merkür geri hareket döneminde ani kararlar vermeyeceğiz.

23-29 Haziran haftası: Parasal anlamda iki ayrı işten gelir elde etmek yönünde girişimlerimiz olabilir. Ancak gelir-gider dengesini de iyi muhafaza etmek lazım. Harcamalar artabilir.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst